פאי תפוחים טבעונאי




את הקינוח הבא הכנתי בהשראת ראש השנה.

בכל מקום יש תפוחים ותמרים והם קראו לי ליצור

משהו חדש.

אז הכנתי לי פאי תפוחים טבעונאי. מה הכוונה

אתם שואלים?

ה"פאי " הזה לא עבר אפייה, או בישול.

נעזרתי פה כמובן במעבד מזון.


מצרכים לשתי מנות

תפוח אדום אחד

6 תמר מג'הול או כל תמר אחר רק

קחו בחשבון שתצטרכו להוסיף עוד תמרים

בגלל השוני בגודל.

מעט קינמון

מעט מיץ ליים


אופן ההכנה

קילפתי את התפוח, הוצאתי את ליבת התפוח בעזרת סכין, ופרסתי לפרוסות.

טחנתי במעבד מזון תמרים מגולענים ושטופים עם קינמון ועם קצוות התפוח או חתיכות שנחתכו פחות טוב.

הוספתי כרבע כוס מים, וטחנתי עד אשר התערובת הפכה לקרם טחון היטב.

הנחתי תפוח, מעליו מרחתי שכבה מהקרם, שוב תפוח ושוב קרם וחוזר חלילה עד אשר עשיתי חמש קומות. טפטפתי מלמעלה כפית מיץ ליים

קישטתי בתמר אחד צהוב רך עסיסי ומתוק להפליא.



ניתן לשמור בבמקרר אם זה לאותו היום ובהקפאה אם זה ליום-יומיים אחר כך.

תהנו.

שנה טובה ומתוקה!

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka