מוס מנגו קוקוס טעים ומפנק - RAW FOOD
מוס מנגו קוקוס טבעוני טעים ומפנק בכוסיות קטנות עם טופינג כדורי אנרגיה!
הקיץ זו העונה המושלמת!
יש לנו שפע עצום של פירות טעימים וטריים וביניהם כמובן המלך הבלתי מעורער - המנגו.
מגדלים בארץ מנגואים מעולים מזנים שונים ואני אישית אוהבת לקנות אותם בארגזים כי הם מתחסלים כל כך מהר...
זו העונה השנייה של המנגו שאני לא נמצאת בארץ והגעגוע לטעם ולאיכות הוא גדול.
בעקבות הגעגועים לעונת המנגואים אני גאה להציג את המוס מנגו קוקוס, עם נגיעות פקאן, תמרים וגוג׳י ברי. זהו קינוח רוא-פוד ( RAW FOOD ), כלומר לא עבר חימום/בישול/אפיה מכל סוג שהוא. אין צורך בקינוח מפנק יותר מזה.
הוא מהיר הכנה וממש פשוט.
בנוסף הקינוח בריא מאוד וטעים מאוד :)
הכמות מיועדת ל 12 כוסיות אישיות:
מצרכים:
1 כוס פקאן
12 תמר מג'הול
4 מנגואים
2 כפות חמאת קוקוס ( אפשר לקנות מוכנה ואפשר להכין בבית עם בלנדר חזק. שימו לב כי לא מדובר בשמן קוקוס אלא חמאה )
לקישוט - אופציונלי - גוג'י ברי ושבבי קוקוס
אופן הכנה:
לתחתית - מכניסים למעבד מזון את הפקאן והתמרים ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה וממלאים שליש מכל כוסית.
למוס - מכניסים למעבד מזון את המנגו וחמאת הקוקוס ומערבלים עד לקבלת עיסה אחידה וממלאים את הכוסיות.
לקישוט - מכינים כדורים קטנים מהעיסה של התחתית שנשארה, מניחים מעל המול יחד עם מעט שבבי קוקוס וגוג'י ברי.
ניתן לאכול את הקינוח ברגע שמסיימים להכין אך הכנסתם למקפיא לכ 4 שעות תאפשר לעיסה להיות קשה יותר.
ניתן לשמור בהקפאה בקופסה אטומה כחודש ואף יותר.
Comments