עוגת "גבינה" טבעונית RAW





חג השבועות לפנינו והנה לפניכם עוגת גבינא כלומר עוגת גבינה טבעונית ונאה (RAW) 

היא טעימה, משובחת, בריאה ודלה בשומן.

* 9 גרם שומן בלבד לכל מנה...


רכיבים ל 10 עוגות אישיות:

לתחתית - 

כוס תות עץ מיובש

9 תמרים מזן מג'הול מגולענים

2 כפות מים


למלית הגבינא -

כוס אגוז מקדמיה טרי ומושרה ללילה

כוס ו 1/3 מי קוקוס 

מיץ מלימון שלם

2 תמרים מזן מג'הול מגולענים


אופן הכנה:

מכניסים את כל רכיבי התחתית למעבד מזון עד ליצירת עיסה.

משטחים בתבנית מאפינס (אני משתמשת בתבנית סיליקון וקל מאוד להוציא לאחר מכן)

מכניסים להקפאה.


לאחר מכן מכניסים את כל רכיבי המלית לבלנדר חזק (אני משתמשת בויטמיקס) וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.

מעבירים את המלית לתבנית המאפינס מעל לתחתית. ומכניסים להקפאה.


לקישוט טחנתי במטחנת תבלינים כחצי כוס תות עץ מיובש ופיזרתי מעל כל עוגה אישית.


את העוגה יש להקפיא לחצי יום ולהוציא כ 5 דקות לפני ההגשה.


בתאבון!


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka