עוגיות בננה RAW- טעימות להפליא


עוגיות בננה טעימות להפליא מארבעה מרכיבים בלבד!




הילד שלי רוצה עוגיות :)

אין בעיה אני אומרת. נכין עוגיות.

אז נכון שלעוגיות הללו לוקח קצת זמן כי הן צריכות להתייבש במשך יממה במייבש מזון (או בתנור על חום נמוך) אבל הבריאות שווה את זה. לדעתי לפחות...


אז מה הם 4 הרכיבים אתם שואלים?

3 בננות בשלות (מנוקדות)

1/2 כוס כוסמת ירוקה מונבטת או לפחות מושרית לחצי שעה

1/3 כוס פאלפ שקדים (מה שנשאר כאשר בתוך הבד חליבה כאשר מכינים חלב שקדים בבית) או 1/3 כוס קמח קוקוס

4 תמר מג'הול רך ונימוח


אופן ההכנה:

הכנסתי את כל הרכיבים למעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה. (היו חתיכות של כוסמת שלא נטחנו וזה נורא נחמד לאחר הייבוש מכיון שהיא הופכת לקראנצ'ית)

קרצתי עיגולים, הנחתי על מגש של המייבש מזון (עם דף סיליקון), שיטחתי קלות עם האצבע והכנסתי למייבש למשך יממה על 44 מעלות צלזיוס.

חימום בחום נמוך כמו זה מאפשר למזון לשמור על הרכיבים התזונתיים שלו ולהעניק לנו את מירב הויטמינים והמינרלים.


כדאי לשמור בקופסה אטומה ואם ברצונכם שישמר טרי ליותר משלושה ארבעה ימים הייתי ממליצה לשמור במקפיא :)


בתאבון!


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka