top of page

פורידג'נא עם גרוא-נולה


עוגיות בננה טעימות להפליא מארבעה מרכיבים בלבד!




את המנה הזו טעמתי לראשונה לפני כ 8 שנים בטיול בהודו, התאהבתי בה ואפילו הכנסתי אותה לספר ה RAW FOOD והבריאות הטבעית שלי - "תזונא משנה בריאות".


בהודו, בכל מסעדה מכינים פורידג'. דייסה מסולת או שיבולת שועל, סמיכה,כבדה, מתוקה וטעימה.

וכשטעמתי את המנה המקורית ממש הרגשתי כאילו אני אוכלת דייסה. מאז המנה זכתה אצלי בשם פורידג'נא.

את המנה הכינה אותה בחורה שוודית ששהתה יחד איתי בגסטהאוס והתחברנו במידי כשהבנו ששתינו אוכלות אוכל צמחי וחי (RAW FOOD). מאז המנה עברה כמה שינויים והתאמות למנה דלה בשומן.

התוצאה היא כאן לפניכם :)

תהנו!


הכמות מיועדת ל 2 מנות

מצרכים:

לחלב בננה -

2 בננה בשלה ומנוקדת

2 תמר מג'הול או 4 ברהי

½  כוס מים

לפורידג' -

2 אגסים מתוקים

2 בננות בשלה ומנוקדת

לגרוא-נולה -

⅓ כוס תות עץ מיובש

4 פרוסות תפוח עץ מיובש

1 תאנה מיובשת

¼ כפית קינמון (אופציונלי)

אופן הכנה:

חלב בננה -

טוחנים בבלנדר את כל רכיבי החלב עד לקבלת נוזל בהיר ואחיד.

פורידג' -

טוחנים בפולסים קצרים במעבד מזון את רכיבי הפורידג' עד קבלת חתיכות גרוסות.

מניחים בתוך החלב בננה.

מעל מוסיפים את הגרוא-נולה -

טוחנים במעבד מזון את רכיבי הגרוא-נולה עד לקבלת פירורים גסים.

אוכלים מיד לאחר ההכנה בקערה.


Comments


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page