אזני המן RAW





איך אפשר לקבל את חג הפורים בלי לאכול אוזן המן?

זה טבוע במסורת ובהרגלים שלנו ולא באמת צריך לוותר על זה.

פשוט מכינים אוזן המן בריאה, טעימה, מתוקה.

כזו ללא קמח, ללא סוכר, ללא אפיה.

כזו שנותנת אנרגיה לגוף, ויטמינים ומינרלים.

כזו שלא מעייפת אותנו ומכבידה על העיכול.


אז הכנתי אוזן המן טבעונאית / רוא / RAW 

האוזן המן מורכבת כמובן משני חלקים. ה"בצק" והמלית.


הבצק:

קמח קוקוס שהכנתי בבית - 4 כפות גדושות.

7 תמרים

2 כפות מים


מכניסים הכל למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת עיסה אחידה. 

אפשר להכניס אותה מעט לקירור עד לסיום הכנת המלית בכדי שהבצק יתמצק עוד קצת.


המלית:

הכנתי 3 מילויים, בעזרת מעבד מזון. 


קרם בננה-וניל -2 בננות קפואות, 2 תמרים, 1 ס"מ מקל וניל ואף פחות, 4 כפות מים.

קרם "שוקולד" - חצי מהקרם בננה מעורבב עם כף גדושה אבקת חרובים.

קרם פירות יער - חצי כוס פירות יער מופשרים עם 3-4 תמרים.


לאחר הכנת המלית מכינים מהבצק עיגולים עם הידיים, מועכים אותם ומתחילים ליצור משולש עם 2 צלעות, מניחים את הקרם ויוצרים את הצלע השלישית.


מגישים לאחר ההכנה או שומרים את האוזני המן בהקפאה בקופסה אטומה (ומוציאים כ 5 דקות לפני ההגשה)


בהצלחה!

וחג פורים שמח :)

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka