עוגת גלידה מנגו - בננה





עוגה מרשימה, טעימה ומצננת לימי הקיץ החמים.

פשוטה ביותר, רק לוקחת קצת זמן :)


רכיבים

לקלתית - כוס שקדים מושרים (עדיף קלופים) ו15 תמרים דקל נור / 8 מסוג מג'הול .

שכבה 1- 2 מנגו ו 4 תמרים.

שכבה 2 - 4 בננות ו 1 תפוח.

שכבה 3 - 2 מנגו ו 4 תמרים.


אופן הכנה

לכל שכבה שמים את הרכיבים בבלנדר, ומקפיאים בין השכבות בפריזר בכדי שלא יתאחדו שכבה אחת עם השניה.

.לקישוט מפזרים קוקוס וצימוקים


מומלץ להכין יום לפני בכדי שהעוגה תקפא לגמריי.


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka