"קרמבו" קוקוס בציפוי פיסטוקים





אני לא מחובבי הקרמבו אך הצורה של הקינוח

המדהים הזה עשה לי אסוציאציה לקרמבו

ומכאן נולד השם :)

אז הנה לפניכם המתכון לקינוח "קרמבו"

קוקוס בציפוי פיסטוקים שבורים.


רכיבים

לעוגיה - כוס שקדים מושרים, קלופים ומיובש/ים

במגבת או פקאנים או מקדמיה + תמרים

מסוג מג'הול, מגולענים ושטופים.מכניסים למעבד

המזון את השקדים ומתחילים לטחון, כשהשקדים

טחונים לחתיכות קטנות, מוסיפים תמרים

בהדרגה עד לקבלת המתיקות הרצוייה. ניתן להוסיף 

מעט קינמון או מעט אבקת חרובים לשדרוג הטעם.

משטחים על נייר אפייה ומקפיאים עד להתקשחות העיסה.

קורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן ולאחר מכן מכניסים שוב להקפאה.



ל"קרמבו" - מבעוד מועד מכניסים קופסת קרטון חלב קוקוס אחד למקרר או לחלופין, השתמשו בקוקוס צעיר אם יש לכם אחד כזה בהישג יד :)

 מכניסים לבלנדר את החלב קוקוס, ומוסיפים תמרי מג'הול, שוב עד לקבלת המתיקות הרצויה.

מעבירים את הבלילה לקופסה ומקפיאים עד שמתקשחת מעט.



להרכבת הקינוח - מוציאים את העיגולים ואת הבלילה מהמקפיא.

על כל עוגיה מניחים מהבלילה שהתקשחה ומסדרים בעזרת כף את הקצוות, ליצירת מראה של תלולית.

מכניסים שוב להקפאה ולפני ההגשה מצפים בשבבי פיסטוקים ( אני רוכשת פיסטוקים בקליפתם, מקלפת יחד על הילד, טוחנת במטחנת תבלינים או בויטמיקס - והופ יש שבבי פיסטוק טחונים גס :)



אולי מרגיש שהקינוח הוא מסובך אך באמת שהוא לא.

והטעם - גן עדן :)



אשמח לשמוע איך יצא לכם... בתאבון!


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka