top of page

סלט ירוק מפואר עם רוטב אגוזי ומתקתק



עלים ירוקים הם מאוד מאוד בריאים. הם חלק בלתי

נפרד מהתפריט האולטימטיבי לגופנו.

בכל פעם שאנו מכניסים עלים ירוקים לגוף, אנו מעניקים

לו שפע של מינרלים, אנזימים, נוגדי חמצון

וסיבים תזונתיים.

יש בהם חלבון זמין לגוף, מעט פחמימות ומעט שומן.


כל יום לארוחת צהריים או ערב אני אוכלת סלט ירוק.

לרוב אני מגוונת ברטבים שונים וטעימים וכך אני

מוצאת את עצמי אוכלת עוד ועוד מהסלט :)


אני ממש ממליצה לצרוך עלים ירוקים אורגניים מכיוון שכמויות הריסוס גבוהות מאוד למידע על רשימת המזונות המרוססים ביותר לחץ כאן


בסלט של היום הכנסתי את כל הטוב שנמצא במקרר:

עלי חסה אורגנים

עלי רוקולה אורגנים,

מקל סלרי אורגני,

מלפפון,

עגבניות שרי

גזר,

וקולורבי.


רוטב לסלט ל 3 סלטים:

2 עגבניה מיובשת בשמש מושרית במים,

חצי כוס פקאן מושרה במים כ - 4 שעות,

1 מיץ ליים,

1 גמבה אדומה

2 מלפפונים,

1 שן שום,

2 תמר מגהול מגולען,

3 מקלות סלרי.

 * מבלנדרים את כל מרכיבי הרוטב ביחד ליצירת ממרח אחיד.

יוצקים על הסלט בנדיבות.

בתאבון!

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page