לחם ללא גלוטן, שמרים וסוכר



היום הכנתי לחם ללא גלוטן, ללא שמרים, ללא סוכר.

מה כן? מש מונבט, עגבניות מיובשות, טימין, קמח חומוס וכוסמת.

יצא מגניב.

השריתי 2 כוסות מש ללילה, למחרת שטפתי והנחתי על מסננת, מכוסה במגבת עד להנבטה.

ואז טחנתי בבלנדר עם 2 כוסות מים.

השארתי לעמוד לילה במקרר

בבוקר ערבבתי עם חצי כוס קמח כוסמת ו3/4 כוס קמח חומוס.


{ניתן להכין גם לחם מכוסמת ירוקה בלבד.

משרים 500 גרם כוסמת ירוקה לחצי שעה במים ואז מניחה על מסננת ומכסה במגבת עד ליציאת זנבות לבנים קטנים (הנבטה).

לאחר מכן מכניסים לבלנדר עם עוד חצי ליטר מים.

שופכים לקערה את הבלילה, מכסים במגבת ומשאירים על השיש בחורף, ובמקרר בקיץ, ליום שלם} 


לאחר מכן, הוספתי חופן עגבניות מיובשות שקניתי מייבוש בייתי ללא תוספות ומשמרים, הוספתי כפית גדושה טימין, כפית מלח אטלנטי.


ערבבתי והכנסתי לפיירקס עם נייר אפייה משומן בשמן קוקוס.

ניתן להשתמש גם ב 2 תבניות אינגליש קייק

אפיתי במשך שעה על 180 מעלות.

ציננתי וחתכתי 


בהצלחה!

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka