רואו נודלס ברוטב פסטו-שקדים
אתמול רציתי להכין לעצמי ארוחת צהריים מגוונת :)
משהו טעים, שכייף לאכול אותו, משביע ועם זאת מלא בויטמינים, מינרלים ואנרגיה.
החלטתי להכין לי "נודלס" כלומר אטריות ספגטי מדלעת ומלפפון.
איך מכינים את האטריות?
משתמשים במכשיר ספירולייזר אשר יוצר רצועות באורך ובצורת ספגטי.
או שמשתמשים בקולפן ג'וליאן ויוצרים רצועות דקות.
אפשר לבחור איזה ירק שאוהבים: מלפפון, דלעת, גזר, סלק, שומר, זוקיני, קישוא...
כשלא היה לי ספירולייזר השתמשתי בקולפן אך בשנים האחרונות אני משתמשת בספירולייזר ואני מאוד מרוצה מהקלות והמהירות של הכנת המנה.
למנה הזו בחרתי דלעת מתקתקה מסוג נאפולי ומלפפון.
את שניהם קניתי אצל החקלאי האורגני שאני קונה בכמעט העשור האחרון...
את ה"נודלס" אכלתי עם רוטב שקדים בזיליקום והוספתי מעט עגבניות שרי חתוכות ועלי תרד תאילנדי.
Comments