top of page

רול חסה רואו



אני משתדלת לאכול עלים ירוקים כל יום.

הם חלק הכרחי מהתזונה שלי.

הרבה אנשים סביבי לא מבינים מה המהומה. מבחינתם חסה היא סתם עלה, חסרת קלוריות שאנשים ב"דיאטה" אוכלים.


אז למה בכל זאת כדאי להכניס אותה ועלים ירוקים נוספים לתפריט היומי?


- הם עשירים בחומצות אמינו, מה שהגוף משתמש לבניית חלבון.

- צבעם הירוק מעיד על היותם עשירים בכלורופיל ונוגדי חימצון נוספים.

- הם מכילים שפע מיקרונוטריאנטים (מינרלים וויטמינים שונים) הדרושים לגופנו לכל פעולה.

- יש בהם הרבה סיבים תזונתיים אשר תורמים לתחושת השובע ולפעילות מעיים תקינה.


אני כמעט כל יום אוכל אותם בצורה כזו או אחרת :

מיץ, שייק, ככה לבד (יעידו ההורים בגן של הילד שלי שצוחקים שאני חיה בגינת הירק ;)),

בסלט חסה ובחסה רול.


ממליצה מאוד להקפיד לקנות עלים ירוקים אורגניים אשר לא מרוססים בחומרי הדברה


היום החלטתי להכין סלט עשיר ומרוכז בטעמים.

כזה שאוכל להכניס כמילוי לחסה רול.


רכיבים

1 גמבה אדומה

חצי צרור עירית

1 שומר

1 אבוקדו קטן

2 עגבניות מיובשות בשמש

חופן עלי אורגנו טריים


אופן הכנה

את כל הרכיבים ערבבתי במג׳יק סלייסר.

2 דקות הכנה כולל השטיפה smile emoticon


הנחתי 2 עלי חסה גדולים על הצלחת (הפעם מסוג אייסברג) 

ועליהם הנחתי 3 כפות גדושות של הסלט - מטבל.

גילגלתי את החסה וחתכתי לחצי.

אכלתי לפחות 5 כאלו. וזו ארוחת צהריים משביעה, בריאה, טעימה ועשירה בטעמים.


כמובן שאפשר להכין סלט עם איזה ירקות שאוהבים ויש בעונה ובמקרר.


מוזמנים לנסות ולספר איך היה..

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page