top of page

לזניה RAW



לפעמים גם לי בא לגוון.

שואלים אותי הרבה האם לא משעמם לי?

עוד פירות?

עוד סלט?

ומה אם בא לך משהו אחר??

אם בא לי משהו אחר?

אני מכינה לי משהו. טעים. משביע. שונה. ועשיר בטעמים....

אני מוצאת שזהו הקושי של אנשים רבים בתזונת ה raw vegan low fat (תזונה טבעונאית דלת שומן).

אז חברים, גם אתם יכולים. 

זה כייף גדול ליצור אוכל טעים מהמרכיבים הפשוטים, הטבעיים והלא מעובדים שיש לנו בשפע.

היום הוא יום כזה. התחשק לי להכין לארוחת הצהריים משהו אחר.

במקרר ראיתי כמה ירקות שקראו לי לאכול אותם ונולד לו מתכון חדש.

אחרי ארוחה כזו לא מרגישים כבדים. 

אין צורך בשנת צהריים ואפשר להמשיך את היום אנרגטיים ושמחים. 


רכיבים ואופן הכנה

עשיתי דפי זוקיני דקים.

(בעזרת קולפן ג'וליאן או מנדולינה)

ביניהם יש 3 שכבות ולמעלה גירדתי אגוז מקדמיה אחד.

כל השכבות מוכנות במעבד מזון:

1. כרובית, שורש סלרי, גבעול בצל ירוק, מעט זרעי כמון.

2. אותה התערובת רק בלי זרעי כמון ועם גזר ומעט בשר קוקוס.

מעל פיזרתי עלי אפונה.

3. עגבניות שרי, גמבה, עגבניות מיובשות וטימין.

וזהו...ש

Comments


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page