פוקצ'ה ללא גלוטן



אצלנו זה נקרא "פוקצ'ה"  אבל זו בעצם סוג של פשטידה טבעונית. כשהיא יוצאת מהתור היא ממש נטרפת!

הילד שלי ממש אוהב את הפוקצה ומבקש אותה מפעם לפעם - היום בבוקר הוא ביקש אז הכנתי והנה אני משתפת את המתכון שקיבלתי לפני כמה שנים.

המתכון טוב להכנסת קטניות לתפריט לאלו המודאגים מכמות החלבונים מהצומח שהם אוכלים. וכמובן לכל אלו שלא אוהבים קטניות כמו שהן.


רכיבים

כוס קמח חומוס

חצי כוס מים חמימים

זוקיני אחד מגורר

בצל אחד מגורר

2 כפות שמן קוקוס

חצי כפית מלח אטלנטי

טימין אם אתם אוהבים.


אופן הכנה

מערבבים הכל, שופכים לתבנית עם נייר אפיה משומן ולתנור על 220 מעלות עד ששזוף מלמעלה.

ניתן לסדר פרוסות עגבניה וכרישה לשידרוג (הבן שלי אוהב בלי אז אני לא מוסיפה).

בתאבון!

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka