top of page

סירות גמבה ממולאות- רואו



לפעמים בא לי לנשנש משהו. אבל לא פירות. טעם מלוח יותר.

המתכון הזה נולד ביום שכזה.. סירות פלפל ממולאות בפירה כרובית חיה



רכיבים

כרובית קטנטנה טריה

כף גרעיני חמניה מושרית (אופציונלי)

טימין טרי או מיובש

כף מיץ לימון טרי

גמבות אדומות (אני השתמשתי בזן הנקרא פלמרו - ארוך ודק)

עכשיו זו עונת האפונה, אז קניתי מהחקלאי האורגני גם אפונה ירוקה בתרמילים שלה. פותחים את התרמיל ואוכלים רק את האפונים שבפנים.


אופן ההכנה

טחנתי את הכרובית, גרעיני חמניה, לימון וטימין במעבד מזון עם כרבע כוס מים ליצירת ממרח אחיד.

הוספתי את האפונים וערבבתי.

חתכתי את הגמבות לאורך ומילאתי אותן בפירה שנוצר. 


מזל שהספקתי לצלם! חוסל תוך שניה וחצי :)


בתאבון!


רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page