מרק דלורית קרמי- RAW

שואלים אתי הרבה, ומה עם מרק??? איך אפשר לוותר על מרק.
אז לא צריך לוותר :)
משתפת אתכם במתכון למרק דלורית טעים בטמפרטורת החדר ובמרקם קרמי.
רכיבים
3 כוסות קוביות דלורית
1-2 כוסות מים מטוהרים / מסוננים
1 תפוח עץ זהוב / אדום מקולף
מיץ מלימון קטן
1-2 כפות טחינה מלאה / חמאת שקדים / שומשום מלא
1 ס"מ שורש ג'ינגר טרי (אופציונלי)
1/2 שן שום (אופציונלי לטעם)
1 כף טימין טרי
1 כפית כורכום טחון
2 מקלות סלרי
לקישוט:
מעט טימין טרי, קוביות דלורית, גרעיני חמניה, קוביות דלעת ובצל ירוק.
(תמונה הוספתי קרם שומשם שחור)
אופן ההכנה
טוחנים את כל הרכיבים במעבד מזון או בבלנדר עד ליצירת קרם עם מעט חתיכות קטנות שלא נטחנו.
מעבירים לצלוחית, מקשטים ואוכלים :)
Comentários