סלט ברוקולי חורפי



היום הכנתי סלט ברוקולי חורפי.


יש לי רק מילים טובות להגיד על הסלט הזה -

​קודם כל, הוא יפייפה ומושך את העין.

בנוסף הוא קראנצי וכייף לאכול אותו.

ולסיום, הוא משביע וממש טעים וכנראה שאני הולכת עכשיו להכין עוד מנה :)

בעונת החורף הברוקולי פורח והוא כל כך מושך וטעים!! זהו ירק עשיר בטעמים ובערכים תזונתיים.

הוא נקטף הבוקר  כך שניתן לאוכלו חי וטרי.


אם בכל זאת זה מרגיש לכם לא כל כך נוח בבטן - ניתן לאדות אותו מספר דקות לריכוך קל בלבד (אנחנו כן רוצים שישאר פריך וקראנצי).


אז מה יש לנו כאן?


רכיבים

פרחי ברוקולי קטנטנים 

עגבניות שרי חתוכות לרבעים

מקלות גזר

גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים קטנים

בצל ירוק (ללא החלק הלבן אשר קשה לעיכול) חתוך לטבעות


תיבול:

מיץ לימון /ליים / תפוז

תמר מג׳הול קצוץ

כף גרעיני חמניה מושרים

קמצוץ ג׳ינגר טרי קצוץ.


אופן הכנה

פשוט ביותר - מערבבים את כל הירקות בקערה ואוכלים בהנאה ;)

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

  052-670-7577 (וואטסאפ בלבד)

© 2020 by Moran Bar Lev. Made by Alechka