top of page

מוס אגסים ולואיזה





עונת הקיץ היא פשוט תענוג. 

יש פירות בשפע, הטעמים הם סוג של עונג צרוף ואצלי

במטבח הקינוחים מתחדשים להם כל הזמן.


כאשר בא לי משהו מתוק לאכול, אני אוכלת פירות.

לפעמים בא לי לגוון, או שחברים ומשפחה רוצים

משהו טעים ובריא, שמרגיש כמו קינוח אמיתי!

אז הכנתי משהו טעים, מרענן ומעניין.


אתם מוזמנים לנסות ולהכין את הקינוח הבא (ניתן לשמור במקרר אם אוכלים באותו היום ואם לא, אז להכניס להקפאה בכלי סגור).


**מוס אגסים מתקתק עם נגיעות לואיזה, המונח על קלתית פקאן ותמרים**


(רכיבים ל 6 כוסיות קינוחים)


רכיבים ואופן הכנה

לקלתית: 1/2 כוס פקאן מושרה ל 4 שעות ושטוף + 6 תמרים מגולענים מזן מג׳הול.

להכניס למעבד מזון עד ליצירת עיסה אחידה. 

לשטח בתחתית הכוסיות.


למוס: 2 אגסים גדולים ומתוקים + 2 תמר מגולען מזן מג׳הול + 1 תפוח אנה קטן קלוף + כף חמאת קוקוס + 12 עלי לואיזה.

להכניס למעבד מזון עד ליצירת עיסה אחידה. 

לשפוך את המוס מעל הקלתית.


לקישוט: קראמבל מהתחתית + צימוקים מיובשים בשמש + מעט קוקוס מגורד + חתיכת אגס טרייה.


בתאבון!

רוצים להצטרף לרשימת התפוצה שלי ולשמוע עוד על בריאות טבעית?

bottom of page